Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 5 KOCAALİSPOR: 2

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 5 KOCAALİSPOR: 2

BAL Ligi 8. Grup 24.hafta mücadelesinde sahasında Sakarya temsilcisi Kocaalispor’u konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 5-2 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Sakarya temsilcisi karşısında karşılaşmaya iyi başlamasına karşın, 17. dakikada Oğuzhan’ın golü ile 1-0 geriye düşen Kdz.Ereğli Belediyespor,27.dakikada Mahmut Bektaş’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Gökhan Kuloğlu ile değerlendirerek beraberliği yakaladı. 37. dakikada takımına penaltı kazandıran Mahmut Bektaş, bu kez rakip ağları havalandırarak takımını devre arasına 2-1’lik üstünlükle getirdi.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Karşılaşmanın karşılıklı ataklarla başlayan ikinci yarısında rakibine üstünlük kurmayı başaran Kdz. Ereğli Belediyespor’da Gökhan Kuloğlu, 70. dakikada kendisinin 2, takımının 3.golünü katarken 77. dakikada Mahmut Bektaş ve 79. dakikada Oğuz Yalçın’ın golleri ile skor 5-1’e geldi. Maçın son golü, 84. dakikada rakip Kocaalispor’un Caner ile bulduğu penaltı golü oldu. (5-2)

Kdz. Ereğli Belediyespor bu galibiyetle puanını 44’e çıkarırken, Kocaalispor, 31 puanda kaldı ve sezon sonu play –out oynaması kesinleşti. Gelecek hafta deplasmanda Dikilitaş’a konuk olacak Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonu 17 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Bartınspor maçı ile tamamlayacak.

 

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 5 KOCAALİSPOR: 2

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo