Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GURBETÇİLER GECESİ

GURBETÇİLER GECESİ

Kdz. EreÄŸli Belediyesi yurt dışında yaÅŸayan gurbetçiler için “Gurbetçiler Gecesi” düzenliyor. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, geceye tüm gurbetçileri davet etti.

05 AÄŸustos 2015 ÇarÅŸamba günü Büyük EreÄŸli Anadolu Otel’de yapılacak olan geceye, Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Karakulak ile Yönetim Kurulu’nun yanı sıra EreÄŸlili ve Alaplılı gurbetçilerin katılması bekleniyor.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada söz konusu geceye katılmak isteyenlerin müdürlüğün 333 12 76-77 numaralı telefonlarından ayrıntılı bilgi edinebileceÄŸi duyuruldu.

Öte yandan Almanya Zonguldaklılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Karakulak ve BaÅŸkan Yardımcısı Hasan Aydın BaÅŸkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek uçak seferleri konusunda destek istedi. BaÅŸkan Uysal’da belediye olarak projeye destek olacaklarını belirterek, “Hızlandırmak için siyasi otorite önemlidir. Bu uçak seferleri için işçi kardeÅŸlerimizin buraları tercih etmesi lazım, buranın yoÄŸunluÄŸu artınca diÄŸer tanınmış firmalarda sefer düzenlemeye uçak göndermeye baÅŸlayacaklardır. Ä°lk olarak özel firmaların sefer düzenlemeleri lazım ki yoÄŸunluk olsun” dedi.

Karakulak BaÅŸkan Uysal’dan tatile gelen gurbetçilere kolaylık gösterilip, yardımcı olunmasını talep etti. BaÅŸkan Uysal’da BaÅŸkan Karakulak ve yönetimini geceye davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo