13 o C Kdz. Ereğli

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bayramlaşma

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ramazan Bayramının ilk günü belediye hizmet binasında ki bayramlaşma programında, belediye çalışanları, STK temsilcileri ve misafirleriyle bayramlaştı.

Gündem 5 yıl 10 ay 14 gün 8 saat 30 dakika önce 561

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediyesinde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramının ilk günü Başkan Hüseyin Uysal’ın makamında gerçekleşti. Başkan Uysal, belediyede çalışan personel, zabıta, itfaiye, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, gazeteciler ve misafirleriyle tek tek bayramlaşarak çay ikramında bulundu.
Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, Başkan Hüseyin Uysal katılımcıların bayramını kutlayarak; “Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği bugünlerde sizlerin, ailenizin ve güzel şehrimin güzel insanlarının Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayramı hep birlikte yaşarız. Bizler hep birlikte büyük bir aileyiz. İlçemize hizmetlerimizi mesai mefhumu gözetmeden el birliğiyle artırarak sürdüreceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Başkan Uysal, daha sonra gün içerisinde düzenlenen protokol bayramlaşmalarına katıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 12 saat 17 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 13 saat 29 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 7 saat 34 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 8 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 4 saat 47 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 1 saat 23 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 11 saat 51 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
5 saat 58 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 5 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
4 gün 9 saat 30 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !