Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZASIZ GÜN GEÇMİYOR !.

KAZASIZ GÜN GEÇMİYOR !.

Ereğli`de 2 araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı.



Kaza Müftü Mahallesi Yüzbaşı Ä°zzet Dura Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ä°smail Demir, idaresinde ki 67 TH 427 plakalı otomobil ile Åžerafettin OkumuÅŸ’un kullandığı 67 TV 346 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ä°smail demir’in eÅŸi Belgüzar Demir yaralandı.

Yaralı Belgüzar Demir, olay yerine gelen saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Belgüzar demir’in saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. Hurdaya dönen araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Ä°ki sürücü de ifadeleri alınmak üzere pllis merkezine götürülürken, kaz aile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.


EreÄŸlideki bir diÄŸer kaza BaÄŸlık Mahallesi Hatip Caddesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre park yerinden çıkan otomobille motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın2
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ersin EreÄŸli

21 Temmuz 2020 - 09:36

Ereğli de para çok insanlar parasını konuşturuyor. İşin özeti bu.

kdz ereÄŸli

18 Temmuz 2020 - 23:33

ereğlide doğdum büyüdüm fakat son 8 senedir istanbulda yaşıyorum yaşım 36 .. istanbulda gerek iş için veya kendi şahsi aracımla günde epey kilometre yapıyorum arada izin günlerimde memeleketi özlüyor insan zaten 2,5 saatlik mesafe ereğli gazdan ayağımı çekmeden ereğliye geliyorum .. fakat abi erelide öyle salak şoförler varki istanbulda sinirlenmediğim kadar ereğlide sinir hastası oluyor çıkıyorum !!! gerçek anlam da ereğlide kendini şoför zanneden gerizekalı oranı çok yüksek mesela ; anayola çıkacak adam ne sağına soluna bakar direk yola atlıyor galiba o an kendini köyünde zannediyor ?? ereğli alaplı arası yolda adam sağ şeritten sol tarafa gececek dikiz aynasına bakmıyor bile arkasından araba geliyor mu diye ? uzun lafın kısası ereğli de gaza basıpta direksiyonu tutmakla kendini şoför zanneden çok gerizekalı var

Yorum Yazın

Canlı Radyo