Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VİRAJ KALDIRILACAK!..

VİRAJ KALDIRILACAK!..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Mollabey köyündeki virajı kaldırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik kazalarının yaşandığı Mollabey köyündeki virajı kaldırmak için çalışma başlattıklarını söyledi. 

Virajın sürücülerin görüş açısını kapatmasından dolayı trafik akışında sıkıntıya neden olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Vatandaşlardan virajın kaldırılması için çok talep geldi. Mollabey köyü istikametine giden yolun kesiştiği noktada yer alan keskin virajın görüş açısını kapatmasından dolayı trafik akışında sıkıntıya neden olmaktaydı. Bu bölgede birçok yaralamalı trafik kazaları da yaşandı. Bu noktada daha önce yola sarkan ağaç dallarını budamak ve virajı tıraşlama yapmak suretiyle yol genişletme çalışması yapıldı. Yeterli olmaması üzerine yol genişletme çalışmasına yeniden başlandık. Çalışma tamamlanıp, virajdaki görüş açısı sorunu giderildiğinde trafik akışında yaşanan sorunlar ortadan kalkacak."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo