Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZALAR PEŞ PEŞE !.

KAZALAR PEÅž PEÅžE !.

Bağlık ve Kestaneci Mahallerinde kaza var.


EreÄŸli'de yolun karşısına geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı. 

 Kaza  BaÄŸlık Mahallesi Sakindere Sokak meydana geldi.

İddiaya göre yolun karşısına geçmek isteyen S.D.'e, B.U.'nin kullandığı 67 UB 728 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile havada takla atan S.D. yola düştü. Kaza da yaralının, yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 ekipleri S.D.'e yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. S D.'in tedavisine başlanırken sürücü B.U.'nun ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 KESTANECÄ° MAHALLESÄ°NDE KAZA 

 

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza 13.30 sularında Kestaneci mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre çarşı istikametinden Kestaneci Mahallesi istikametine giden ve Halk otobüsünü sollamaya çalışan H.D. idaresinde ki 67 AAK 261 plakalı motosiklet karşı yönden gelen A.D. idaresinde ki 67 TC 661 plakalı hafif ticari kamyonete çarptı. Kazada hurdaya dönen motosiklet sürücüsü H.D. yaralandı. Yaralı için yardıma koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Acil servise alınan sürücü H.D. nin vücudunda kırıklar olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Diğer sürücü A.D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hurdaya dönen motosiklet ile hareketten muaf hale gelen kamyonet çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo