11 o C Kdz. Ereğli

Kazada hayatlarını yitiren 4 kişi toprağa verildi

Baraj gölüne düşmüşlerdi...

Çevre ve Yaşam 4 yıl 8 ay 15 gün 12 saat 53 dakika önce 2057

Haberi Paylaşın

Bartın’da, baraj gölüne düşen otomobilde hayatlarını kaybeden baba, çocukları ve damadı toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Kozcağız-Hasankadı yolu üzerinde bulunan Kışla Barajında suya gömülen otomobilde hayatlarını kaybeden baba Hüseyin Özgüç (65), çocukları İlyas (33) ve İsmail (35) ile damadı Muhammet Karakaş (45) son yolculuğa uğurlandı.
Sahil Güvenlik ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu çıkartılan cenazeler Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Barkaçboz köyü Bodra mahallesindeki evlerinin önüne getirildi. Ailelerin sinir krizleri geçirdiği cenazede Kuran Tilaveti yapıldı, dualar okundu. Bartın İl Müftüsü Abdulcelil Çakar’ın da vaaz verdiği cenazede ikindi namazını müteakip köy meydanında cenaze namazı kılındı. Cenazeler daha sonra köy mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Vali Vekili Gökhan Gürbüzerol, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

OLAY-
Önceki akşam 21.00 sıralarında meydana gelen kazada 74 AAC 324 plakalı otomobili ile Barkaçboz köyünden komşu köye düğüne giden İlyas Özgüç, Kışla Barajı mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aracın kontrolü kaybederek baraj gölüne uçmuştu. Kazada Özgüç ile birlikte babası Hüseyin Özgüç, abisi İsmail Özgüç ve eniştesi Muhammet Karakaş boğularak hayatını kaybetmiş, diğer eniştesi Arif Üstünbaş yaralı olarak kurtulmuştu. Cenazeler uzun uğraşlar sonucu sudan çıkartılabilmişti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 13 saat 24 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
23 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 11 saat 37 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 8 saat 4 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 2 saat 30 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 7 saat 5 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 12 saat 58 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 2 saat 12 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 21 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 10 saat 31 dakika önce KAZA ; 2 YARALI