Gündem 4 yıl 3 ay 21 gün 15 saat 49 dakika önce 3607
Zonguldak genelinde öğle saatlerin de başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda kalırken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kazalar meydana geldi.
İl genelinde bazı araçların lastiklerinin hava koşullarına uygun olmaması ve zincirsiz olmaları araç sürücülerine zorlu dakikalar yaşatırken yoğun kar yağışı sonucunda görüş mesafesi sıfıra kadar düştü. İl genelinde görev başında olan 112 sağlık ekipleri de kar yağışından nasibini aldı.
Bir Tır sürücüsünün makas atması sonucunda yavaşlayan bazı araçlar yoğun karında etkisiyle bir daha kalkış yapamadı, o sırada yol üzerinden geçen 112 sağlık ekipleri ise tıkanan yolun uzun uğraşlar sonucu açılmasıyla hastaneye gidebildi.
Alaplı ilçesine bağlı Okuf Yol ayrımı mevkide ise yoğun kar yağışı kazalara neden oldu. İddiaya göre yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil ağaca çarparak durabilirken aynı istikamette seyreden TIR ise yol kenarında bulunan kanala düştü. Meydana gelen kazalar sonucu şans eseri yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Yetkililer ise kar ve buzlanmaya karşı sürücülere uyarılarda bulundu.
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI