Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA HABERLERİ PEŞ PEŞE !.

KAZA HABERLERÄ° PEÅž PEÅžE !.

Ören kavşağı ve Devrek Yol Ayrımında meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralandı.


 EreÄŸli 'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kiÅŸi yaralandı. 

Kaza 12.15 sularında Ereğli Zonguldak yolu Ören kavşağında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre EreÄŸli’den Zonguldak istikametine giden Birol B. idaresinde ki 67 T 6011 plakalı ticari taksi Deli Hakkı mevkiinden gelen ve kavÅŸaÄŸa girmeye çalışan Hilmi A. idaresinde ki 67 LF 453 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücülerden Hilmi A. ile ticari takside yolcu olarak bulunan Cennet T., YaÅŸar D. Ve Filiz K. yaralandı. Yaralılar olay yerinde saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada hurdaya dönen araçlar çekici vasıtası ile kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

2.KAZA HABERÄ° DEVREK YOL AYRIMINDAN

EreÄŸli 'de meydana gelen trafik kazasında 1 kiÅŸi yaralandı. 

Kaza 14.20 sularında Devrek yol ayrımı mevkiinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre yaya geçidinden geçen anne ve kızına yol veren Emre K.nın kullandığı 67 ZB 172 plakalı otomobile arkadan gelen Miraç A. idaresinde ki 67 LM 508 plakalı kurye motosikleti çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Miraç A. olay yerinde saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Miraç A. nın ayağında kırık olduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Emre K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo