13 o C Kdz. Ereğli

KAZA HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ !.

Ereğli`de bir otomobil takla attı, diğeri bahçeye uçtu!.

Gündem 4 yıl 28 gün 1 saat 23 dakika önce 3249

Haberi Paylaşın

Ereğli’de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu. İlçedeki bir diğer kaza da ise, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil önce refüje daha sonra aynı istikamette giden otomobile çarparak takla attı.

İlk kaza, gece saatlerinde meydana geldi.. Alınan bilgilere göre Tolga U. (24) idaresinde ki 67 ABF 898 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bahçeye uçarak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve trafik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yaralı olmadığını söylemesi üzerine kaza yerinden ayrıldı. Kazada hasar gören otomobil ise çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

İlçe de meydana gelen bir diğer trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı kaldırıldığı devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza gece saatlerinde Süleymanlar Mahallesi eski hastane kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Kemer istikametinden çarşı istikametine giden H.A’nın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje daha sonra aynı istikamette giden T.S. idaresinde ki otomobile çarparak takla attı. Kazada yaralanan H.A. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hasar gören araçlar çekici ile kaldırılırken, sürücülerden H.A. nın 157, T.S nin ise 70 promil alkollü oldukları öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 9 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 1 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 8 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 5 saat 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 4 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 23 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 9 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 3 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 4 saat 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 7 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI