Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ !.

KAZA HABERLERÄ° PEÅž PEÅžE GELDÄ° !.

Ereğli`de bir otomobil takla attı, diğeri bahçeye uçtu!.


 EreÄŸli’de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi otomobil bahçeye uçtu. Ä°lçedeki bir diÄŸer kaza da ise, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil önce refüje daha sonra aynı istikamette giden  otomobile çarparak takla attı.

 Ä°lk kaza, gece saatlerinde meydana geldi.. Alınan bilgilere göre Tolga U. (24) idaresinde ki 67 ABF 898 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bahçeye uçarak durabildi. Kazayı gören vatandaÅŸlar saÄŸlık ekipleri ve trafik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yaralı olmadığını söylemesi üzerine kaza yerinden ayrıldı. Kazada hasar gören otomobil ise çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

 

Ä°lçe de meydana gelen bir diÄŸer  trafik kazasında bir kiÅŸi yaralandı. Yaralı kaldırıldığı devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza gece saatlerinde Süleymanlar Mahallesi eski hastane kavÅŸağında meydana geldi. Ä°ddiaya göre Kemer istikametinden çarşı istikametine giden H.A’nın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje daha sonra aynı istikamette giden T.S. idaresinde ki otomobile çarparak takla attı. Kazada yaralanan H.A. EreÄŸli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hasar gören araçlar çekici ile kaldırılırken, sürücülerden H.A. nın 157, T.S nin ise 70 promil alkollü oldukları öğrenildi. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük2
şaşkın2
üzgün2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo