Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAZA 2 ÖLÜ !.

KAZA 2 ÖLÜ !.

Ereğli -Alaplı yolunda meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti


Kaza 22.00 sularında Ereğli Alaplı karayolunda meydana geldi.

İddiaya göre sürücü  Ertekin Baytekin’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği  67 TE 036 plakalı kamyon  elektrik direğine çarptıktan sonra su kanalına düştü.

Kazayı ve yola fırlayan kamyon sürücüsünü gören 67 FA 345 plakalı cip sürücüsü Ferdi Atışman ve kazayı duyarak olay yerinde gelen 67 TE 036 plakalı kamyonun mal sahibi Erdinç Çardak da 67 TE 752 plakalı otomobili ile yol kenarında durdu. 

Bu sırada arkadan gelen Yusuf Can C.’nin kullandığı 67 EF 543 plakalı otomobil önce Ferdi Atışman’ın aracına, daha sonrada kamyonun mal sahibi olan yardım için gelerek kaza yerinde otomobilden inen Erdinç Çardak’a çarptı.

67 EF 543 plakalı otomobil daha sonra refüje çıkarak durabildi.

Kazada otomobilin çarptığı yaya Erdinç Çardak ve Tır sürücüsü Ertekin Baytekin olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada 67 EF 543 plakalı otomobilde bulunan Yusuf Can C. ile Emrullah A olay yerinden kaçarken, S. Nur A (20) ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

Yol kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer yandan kazaya karışan ve olaydan sonra kaçtığı iddia edilen sürücü Yusuf Can C. nin Alaplı ilçe emniyet müdürlüğüne teslim olduğu öğrenildi.

 

KAZA 2 ÖLÜ !.

Ereğli -Alaplı yolunda meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün26
gülücük2
şaşkın2
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo