13 o C Kdz. Ereğli

Kaymakamlık, belediyeye ait binaya taşınıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamlık hizmet binasının boşaltılarak, ilçe belediyesine ait binaya taşınacakları bildirildi.

Gündem 6 yıl 7 ay 15 gün 2 saat 2 dakika önce 917

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Belediyesi’nin Kent Meydanı ve cami projelerinin yapımı için içerisinde Kaymakamlığında yer aldığı hükümet konağı binasında taşınma işleminin başladığı bildirildi.
Hükumet konağının yıkılarak kaymakamlık, milli eğitim, nüfus, tapu, sosyal yardımlaşma gibi müdürlükler için yeni ve modern bir bina yapılacağı kaydedildi.
Kaymakam Nazım Madenoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kaymakamlığın geçici olarak taşınacağı merkez pazaryerinde belediyeye ait binada incelemelerde bulundu. Uysal, burada gazetecilere açıklamasında, taşınma işleminin hızla süreceğini ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“İlçe Kaymakamımız, daire müdürleri, başkan yardımcılarım ve belediyemizin müdürleriyle ile hükümet konağının taşınacağı pazaryerindeki eski belediye binasında inceleme yaptık. Bu konuda çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Yaptığımız her şey, değerli ilçe halkımızın dahi iyi ve kaliteli hizmet alabilmesi içindir. Eksiklikleri tamamlayarak, ilçemizin olmazsa olmaz projelerinden Kent Meydanı ve caminin bir an önce başlaması için çalışıyoruz.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 15 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
9 saat 45 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 22 saat 55 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 8 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 2 saat 15 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 22 saat 16 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 5 saat 2 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 10 saat 57 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 4 saat 36 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 19 saat 24 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !