Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kaymakamlık, belediyeye ait binaya taşınıyor!

Kaymakamlık, belediyeye ait binaya taşınıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamlık hizmet binasının boşaltılarak, ilçe belediyesine ait binaya taşınacakları bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Ereğli Belediyesi’nin Kent Meydanı ve cami projelerinin yapımı için içerisinde Kaymakamlığında yer aldığı hükümet konağı binasında taşınma işleminin başladığı bildirildi.
Hükumet konağının yıkılarak kaymakamlık, milli eğitim, nüfus, tapu, sosyal yardımlaşma gibi müdürlükler için yeni ve modern bir bina yapılacağı kaydedildi.
Kaymakam Nazım Madenoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kaymakamlığın geçici olarak taşınacağı merkez pazaryerinde belediyeye ait binada incelemelerde bulundu. Uysal, burada gazetecilere açıklamasında, taşınma işleminin hızla süreceğini ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“İlçe Kaymakamımız, daire müdürleri, başkan yardımcılarım ve belediyemizin müdürleriyle ile hükümet konağının taşınacağı pazaryerindeki eski belediye binasında inceleme yaptık. Bu konuda çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Yaptığımız her şey, değerli ilçe halkımızın dahi iyi ve kaliteli hizmet alabilmesi içindir. Eksiklikleri tamamlayarak, ilçemizin olmazsa olmaz projelerinden Kent Meydanı ve caminin bir an önce başlaması için çalışıyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo