Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAM UYARDI !.

KAYMAKAM  UYARDI !.

Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu KOVÄ°D-19 salgınının hızlı bir ÅŸekilde yayılmasından dolayı köy muhtarlarına yazı göndererek uyarıda bulundu. 

Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu gönderdiÄŸi uyarı yazısında “Ãœlke genelinde, covid-19 salgını nedeniyle pozitif vaka sayılarında yükselmeler olduÄŸu tespit edilmiÅŸtir. Devam eden süreçte özellikle vatandaÅŸlarla temasa dikkat edilmesi, maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına azami riayet edilmesi önem arz etmektedir. " dedi.

ÇorumluoÄŸlu, "Bu nedenle, sorumluluk bölgenizdeki vatandaÅŸların, toplu olarak yapılan ziyaretleri asgari düzeye indirmeleri, Cenaze törenlerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması, mezarlık, ev veya ev önlerinde taziyede bulunulmaması, Düğün/niÅŸan/kına/sünnet gibi merasimlerinin yapılmaması, nikah merasimlerinin (1) saat içerisinde tamamlanması gerekmektedir.  Bilgi ve gereÄŸi ile belirtilen hususlara uymayanların emniyet ve jandarma kuvvetlerimize ve kaymakamlığımıza bildirilmesini, muhtarlarımızca da titizlikle takip edilmesini rica ederim”ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo