Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAM KONUŞTU; "EREĞLİ'YE YAKIŞMADI"

KAYMAKAM KONUÅžTU; "EREÄžLÄ°'YE YAKIÅžMADI"

Çorumluoğlu,


EreÄŸli Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, “Dün akÅŸamki görüntü EreÄŸli’ye hiç yakışmadı, güzel bir görüntü olmadı ve emeklerimiz anlamında da biraz zarar gördük. Ä°nÅŸallah bunun yansıması kötü olmaz” dedi.

ÇorumluoÄŸlu, yaptığı açıklamada, Koronavirüs Salgınına karşı Zonguldak’ı da kapsayan 2 günlük sokaÄŸa çıkma yasağının ilk günü, ilçe halkının genel olarak yasaÄŸa uyduÄŸunu söyledi.

ÇorumluoÄŸlu, ÅŸu ana kadar kendilerine sirayet eden her hangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirterek “Ama dün akÅŸamki görüntü EreÄŸli’ye hiç yakışmadı, güzel bir görüntü olmadı ve emeklerimiz anlamında da biraz zarar gördük. Ä°nÅŸallah bunun yansıması kötü olmaz." dedi.

ÇorumluoÄŸlu, " 2 gün evden çıkılmasaydı ne olurdu. Acından kimse ölmez. MeÅŸrubat almak için gecenin bir vakti sokaÄŸa çıkmanın ne anlamı var. Bu açıdan çok hoÅŸnut da kalmadım. Ama Türkiye’de olduÄŸu gibi bu yönde bir sıkıntı yaÅŸadık. YaÅŸamamayı ümit eder, beklerdim,  Bunun yanı sıra gayet güzel. Fırınların ekmek dağıtımı düzene girdi. Vefa grubu çalışmalarına devam ediyor. Akaryakıt Ä°stasyonu, eczaneler, veterinerler gibi nöbetçi yerleri zaten duyurmuÅŸtuk. Vefa grubu çalışmaların devam ediyor. Acil bir ihtiyaçta vatandaÅŸlarımız Vefa Grubunu arayabilirler.”ifadeledirini kullandı.

EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda üretimin devam edebilmesi anlamında, EreÄŸli Belediyesinin de ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımını sürdürmesine izin verdiklerini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın48
gülücük9
üzgün9
şaşkın7
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ali Yüksek

12 Nisan 2020 - 17:47

Yazık bu Ereğli halkına yazık... Bu onlarca belki yüzlerce kişide hiç mi düşünce akıl yok yahu! İki gün ekmek yemesen ne olur, kola içmesen ne olur, sigara içmesen ne olur! Şimdi ne olacak biliyor musunuz, orada tek kişide taşıyıcılık varsa 30-40 kişiye bulaştırmış oldu. Onlar da evlerine götürdü virüsü! Yazık sizin aklınıza!

Cevat Öztürk

12 Nisan 2020 - 12:01

Yazık baktım ki üç kişi yorum yapmış. Sanırım bütün Ereğli oradaymış ve durumdan memnunlarmış gibi. Deprem zamanında millet molozlar arasında 72 saat açlıktan ölen bir kişi duydunuz mu yoksa kebap mı yaptılar da çaktırmadan yediler mi? Bu sürenin uzatılması gerektiğine inanlardanım.

Mustafa Güney

12 Nisan 2020 - 11:17

Millet aç, aç

Celal Kılıç

12 Nisan 2020 - 08:26

İki gün evde kalmak günlerce hastane köşelerinde kalmaktan iyidir.

Okan deÄŸer

12 Nisan 2020 - 03:52

Ebinde haftalardır bekleyen insanlar var.Bitek çıkanlar mı akıllı.virüs iyice yayılırsa bu çıkan insanlar sayesinde belkise aylarca dışarı çıkılamıyacak.

Celal ile ceren

11 Nisan 2020 - 22:36

Bu dönemde Boş laflar söyleyip insanları ayıran ayrımcı sözleri bırakmak lazım.

Gören Göz

11 Nisan 2020 - 22:30

İki günde kimse aç kalmaz cuma akşam herkes virüs kapmak için yarış içindeydi sanki çok yazık.

Yılmaz Özkan

11 Nisan 2020 - 20:45

İşte bunlar kendilerini akıl küpü ve medeni görenler gurubu iki gün lan iki gün benim 9 yaşındaki oğlum bile şu halinize gülüyor yazık

Ergin çınar

11 Nisan 2020 - 19:35

2 gün olan yasak uzarsa 14 gün hiç yoktan ne olduğu belli olur rnEğer ki uzatmazsalar rnBu zamana kadar alınanlar ziyan olur rnUzatmalı 14 gün çok değilrnPazar akşamı açıklama yapılmalı 14 gün yasak uzatıldı diye rnBunun amacı cuma akşamı olan karmaşa da virüs kapanlar olduğunu belirlemektir

Süleyman topcu

11 Nisan 2020 - 17:15

ALLAH SİZİ nasıl bilirse öyle yapsın hicmi birsey görmediniz hicmi içinizde aç kalan olmadı (oruç ) bütün emeği bir anda heba ettiniz

Yorum Yazın

Canlı Radyo