Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

KAYMAKAM ÇAĞLAR, UĞURLANDI

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.020
  • 0
  • 1 dk

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Bigadiç Kaymakamlığına atanan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, törenle uğurlandı.

Alaplı Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Kaymakam Çağlar, burada yaptığı konuşmada, Alaplı’yı çok sevdiğini ve Balıkesir’e yolu düşen herkese kapısının açık olduğunu söyledi.

Çağlar, "İlçede hep birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Alaplı her zaman her şeyin en güzeline layıktır." dedi.

Alkışlar eşliğinde ilçeden otomobiliyle ayrılan Çağlar’ı, polis ve itfaiye araçları başta olmak üzere çok sayıda araçtan oluşan konvoy ilçe sınırına kadar uğurladı.

Törene, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Bülent Ecevit Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Müdürü Rıfkı Henden, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 
Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

3 tepki

Okurların %100'ü bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber ORTAOKULDA YANGIN ÇIKTI!.. ORTAOKULDA YANGIN ÇIKTI!..Gündem1.590

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.