Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAM AÇIKLADI !.

KAYMAKAM AÇIKLADI !.

"Ereğli`de normalleşme süreci uzayabilir " dedi.


Dün akÅŸam CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın açıklamalarının ardından il bazında normalleÅŸmenin ilk aday illeri belli oldu.

SaÄŸlık Bakanlığı verilerine göre normalleÅŸme  düşük riskli görülen Van, Batman, Bitlis, Hakkari ve Şırnak’ta baÅŸlayacak.

Vaka sayısına göre düşük katagorisinde yer almayan Zonguldak’ın  orta, yüksek ve çok yüksek katagorilerinden  hangisi ile sınıflandırılacağı  merak konusu oldu.

Bu arada il genelinde 12'si EreÄŸli'de olmak üzere 16’ya çıkan mutasyonlu vaka sayısı nedeniyle Zonguldak’ta sürecin uzama ihtimali de söz konusu

EREÄžLÄ°’DE NORMALLEÅžME SÃœRECÄ° UZAYABÄ°LÄ°R

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu açıklama yaptı.

İşte o açıklama

12 Åžubat 2021 Cuma günü saat 17.00’da Åžahinde-Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi Konferans salonunda, Karadeniz Bölge Komutanımız, Belediye BaÅŸkanlarımız, Cumhuriyet BaÅŸsavcımız, Siyasi Parti BaÅŸkanlarımız, Sivil Toplum KuruluÅŸlarımız ve basın mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda, Covid-19 konusundaki bilgilendirmelerde bulunulmuÅŸtur.

 Sayın CumhurbaÅŸkanımızın 17 Åžubat 2021 günü yaptığı ulusa sesleniÅŸ konuÅŸmasında da vaka sayılarının il ve ilçelerimizde kısıtlamaların kaldırılmasında önemli olduÄŸu, aşılama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü belirtilmiÅŸtir.

 Ã–te yandan ülkemiz genelinde mutand virüsün yaygınlaÅŸtığı ve ilimiz genelinde de tespit edildiÄŸi bildirilmektedir.

 YaÅŸanan bu geliÅŸmeler çerçevesinde, virüs ile mücadelenin topyeküp mücadele ile baÅŸarılacağı bir kere daha ortaya çıkmıştır. Aksi halde virüse yakalanan kiÅŸi sayısında ve vefatlarda  artış devam edeceÄŸi gibi kısıtlamaların kaldırılması  uzayacak ve bu durum esnafımızın ve vatandaşımızın maÄŸduriyetinin uzamasına sebebiyet verecektir.

 Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilerek Kdz.EreÄŸli Ä°lçemizde vatandaÅŸlarımız, üyelerimiz ile topyekün bir mücadele içine girilmesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın4
kızgın3
hayran1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo