Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

KAYBOLAN ZİHİNSEL ENGELLİ ARANIYOR

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 2.074
  • 0
  • 1 dk

Bartın’ın Ulus ilçesinde 24 gün önce kaybolan zihinsel engelli Musa Küpeli’nin bulunması için jandarma ve AFAD’dan oluşan 53 kişilik ekip arama çalışmalarını sürdürdü.


Kalecik köyündeki evinden 15 Ocak’ta camiye gitmek için çıkan ve bir daha geri dönmeyen Küpeli’nin bulunması için karın erimesiyle birlikte arama çalışmaları yeniden başladı. 
Jandarmadan 45, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden (AFAD) 8 olmak üzere 53 kişilik ekibin katıldığı ve köylülerin de destek verdiği arama çalışmalarında yaklaşık 20 kilometrelik alan tarandı.
Kalecik köyü muhtarı Selahattin Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Küpeli’nin 15 Ocak’ta cuma namazı kılmak için köy camisine geldiğini ve son olarak burada görüldüğünü söyledi.Arama çalışmasına yoğun kar yağışı nedeniyle ara verilmek zorunda kalındığını ifade eden Kaya, "Karın erimesiyle arama çalışmalarına yeniden başlandı. Jandarma ekipleri, AFAD ve köy sakinlerinin de katılımıyla geniş bir alanda arama çalışması yapıldı" dedi.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber GRİPTEN KORUNMANIN YOLU... GRİPTEN KORUNMANIN YOLU...Sağlık1.034

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.