Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kaybolan çocuğu bulmak için vatandaşlar seferber oldu

Kaybolan çocuğu bulmak için vatandaşlar seferber oldu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bolu’da, okuldan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki çocuk, sosyal medya üzerinden bir araya gelen vatandaÅŸların da aramalara katılması sonucu bulundu. 
Bolu’da, Sakarya Ä°lköğretim Okulu’nda öğrenim gören 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Onur Fahri Gören, saat 15.00’de okuldan çıktıktan sonra evine dönmedi. Çocuklarının eve gelmemesi üzerine durumu polis ekiplerine haber veren ailesi, sosyal medya üzerinden de çocuklarının kaybolduÄŸunu duyurdu. 
Tabaklar Mahallesi’ndeki okul çevresinde bulunan metruk binalarda polis ekiplerinin arama yaptığı sırada, Bolu’da yaÅŸayan bir sosyal medya fenomeni de saat 22.00 sıralarında canlı yayınla olayı takipçilerine duyurdu. Canlı yayınla olaydan haberdar olan yüzlerce Bolulu vatandaÅŸ arama çalışmalarına katıldı. 
9 yaşındaki Onur Fahri Gören, arama çalışmalarına katılan vatandaÅŸlar tarafından 8 saatin sonunda okulun karşısında bulunan hastanenin bahçesindeki oyun parkında bulundu. Gören’in bulunmasıyla arama çalışmalarına katılan vatandaÅŸlar büyük bir sevinç yaÅŸadı. 
Ä°lkokul öğrencisi çocuk, kendisini bulan vatandaÅŸlar tarafından ailesine verilmek için Sakarya Ä°lköğretim Okulu Müdürü’ne teslim edildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
şaşkın1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo