Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kaybedince kendini yerlere attı

Kaybedince kendini yerlere attı

Kaybedince kendini yerlere attı


Zonguldak’ta düzenlenen Grekoromen Türkiye GüreÅŸ Åžampiyonası'nda rakibine yenilen 11 yaşındaki Melih Büyükyıldız, müsabaka sonrası büyük üzüntü yaÅŸadı. Minik sporcu, güçlükle sakinleÅŸtirilebildi. 
Türkiye GüreÅŸ Federasyonu tarafından Zonguldak’ta 2018 Grekoromen Türkiye GüreÅŸ Åžampiyonası minikler grup müsabakaları gerçekleÅŸtirildi. Ãœlke genelinde 35 ilden katılan 11 ila 13 yaÅŸları arasındaki 700 güreşçi, müsabakalarda ter döktü. 
Müsabakaya Çorum Belediyespor adına katılan Melih Büyükyıldız ise Balıkesir SavaÅŸtepe Belediyespor’un güreşçisi Hasbi Bozca ile karşılaÅŸtı. Rakibine karşı olan mücadelesi büyük alkış alsa da yenilgi kaçınılmaz oldu. Minderde bir anlık hatası üzerine rakibi tarafından tuÅŸ edilen Melih Büyükyıldız, kaybettiÄŸi müsabaka sonrası gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Uzun süre sakinleÅŸtirilmeye çalışılan minik sporcu, salon dışında da kendini yere bırakarak gözyaşı döktü. 
Zor sakinleÅŸtirilen sporcu, aÄŸlayarak tekrar müsabakaların yapıldığı salona geçti. Müsabakalar sonucunda ilk 16’da yer alan sporcular ise Çanakkale’de gerçekleÅŸtirilecek olan Türkiye Åžampiyonası’na katılma hakkını elde edecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo