13 o C Kdz. Ereğli

KAYA, ŞOFÖR ESNAFA KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 1 gün 8 saat 17 dakika önce 876

Haberi Paylaşın

İYİ Parti Karadeniz Ereğli Belediye Baykan Adayı Ali Kaya, “cesur olun. Ben, Karadeniz Ereğli halkının özgürleşmesi için buradayım. Arap’tan, İngiliz’den, Fransız’dan belki köle olur ama Türk’ten köle olmaz. Biz, şuanda akıl ve zihniyet olarak köleleşmişiz” dedi.
Siyaset mühendislerince Mahalli İdari Seçimlerde ‘kararsız kesime’ alternatif olarak gösterilen Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, belediye ve il genel meclisi üyesi adayı olan bazı ekip arkadaşları ile birlikte saha çalışmasını yürütüyor.
Kaya, ziyaret ettiği Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkan Metin Çimen’e konuşmasında, ‘değişim’ çağrısını yineledi. İlçedeki her kesimin korkmadan özgürce yaşamasını istediğini belirten Kaya, şunları söyledi:
“KARADENİZ EREĞLİ HALKININ ÖZGÜRLEŞMESİ İÇİN BURADAYIM”
“Bugüne kader Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı yaparak verdiği hizmetlerden dolayı eski yöneticilerimize teşekkür ederim. Biz, pozisyon itibari ile geçmişte şehri yönetenlerin eksiklerini tamamlamak ve daha iyisini yapmak için gelmek istiyoruz.
Bence Ereğli son 15 yıldır hep küçülüyor. İlçeye yaklaşık 20 köy bağlandığı için kentin nüfusu arttı. Bundan 10 sene önce Ören’e, Bölücek’e Halk Otobüsü servisi yoktu. Onlar o zamanlar köydü. Köyler, ilçeye bağlandığında nüfus zorlama ile 115 bin oldu. Bence siyasetçilere, bu karneyi göstermek lazım. Kenti büyütemediler. Konut sayısı arttı ama şehir büyümedi.
“BİZE SAHİP OLUN”
Gençlerimiz Tekirdağ’da, Soma’da, Beypazarı’na gidiyor madencilik dışında ise İstanbul’da, İzmir’de, Antalya’da garsonluk yapıyorlar. Çocuklarını burada bırakıyorlar, kendileri çalışmak için Ereğli dışına gidiyor. Bize çalışkan, dürüst, insan ve para yönetmeyi bilen yönetici lazım. Bize sahip olun, Ereğli’nin değişimine katkı üretin. Karadeniz Ereğli büyümek zorundadır.
Ereğli sahipsizdir. Yeni yüzlere ihtiyacımız vardır. Lütfen şehrinize, bayrağınıza, toprağınıza sahip çıkın. Çocuklarımız gurbette yeni yaşamlar ararken, anne ve babaları Ereğli’de çocuk-torun hasreti ile kavrulmasın. Lütfen şehrimize sahip çıkın. Alışkanlıklarınızı terk edin. Sizi aldatan siyasetçilere tekrar oy vererek zamanı boşa harcamayınız. Akıl zamanıdır. Yeter artık, değişim zamanıdır.
TÜRK’TEN KÖLE OLMAZ
Cesur olun. Ben, Karadeniz Ereğli halkının özgürleşmesi için buradayım. Arap’tan, İngiliz’den, Fransız’dan belki köle olur ama Türk’ten köle olmaz. Biz, şuanda akıl ve zihniyet olarak köleleşmişiz. Meclis üyesi adaylarım korkutulmaya çalışılıyor. Vatandaş, sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımıza yorum yapmaktan korkuyor. Hani demokrasi? Silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor. Üç kuruş için, bir tebessüm için köle olunmaz. Kendimize yakışır bir toplum yapısına tekrar kavuşmak anlamında hepinizin gayretli olmanızı, şehrimize sahip çıkmanızı ve değişimi desteklemenizi istiyorum.
MEZARLIKLAR ‘BEN OLMASAM BU BELEDİYE BATAR’ DİYEN İNSANLARLA DOLU
Bir şehrin seçilmişleri o şehrin kaderini belirler. Değiştirelim artık. Biz, bir ağabeyimize 20 sene belediye başkanlığı verdik, yaptı da. İnsan ömründe 20 yıl çok uzun bir zaman. 20 yaşındaki bir kişinin ömrü kadar belediye başkanlığı yapmış ‘ben olmazsam bu şehir’ batar diyor. Mezarlıklar ‘ben olmasam bu şirket, bu belediye batar’ diyen insanlarla dolu. Ama hayat hep iyiye gider. Hayatın kötüye gittiği görülmemiş. Geriden gelenler daha akıllı, daha zeki. Kimse vazgeçilmez değildir. Şehrinize sahip çıkın.”

Çilek Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Metin Çimen ise İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya ve A Takına başarı dileklerini iletti.

KAYA, ŞOFÖR ESNAFA KONUŞTU

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 10 saat 48 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 4 saat 56 dakika önce ACI HABER
19 saat 10 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
6 gün 26 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 1 saat 51 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 5 saat 26 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
4 gün 13 saat 39 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!
7 gün 1 saat 34 dakika önce TIR BARİYERLERE ÇARPTI !