12 o C Kdz. Ereğli

KATILIM PAYI ÖDENMEDİĞİ İÇİN Mİ?

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Spor 4 yıl 10 ay 22 gün 3 saat 50 dakika önce 1738

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) resmi internet sitesinde de ‘Ereğli’ olarak yayınlanan yarışların, katılım payı ödenmediği için yarışların başka bir şehre alınacağı öne sürüldü.
Son günlerde yapılan organizasyonlarla sporseverlerin ve ilçeye dışarıdan gelen misafirlerin odak noktası olan Karadeniz Ereğli’ de 27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Tırmanma Rallisi katılım payı ödenmediği ve yarışmanın sahiplenilmemesinden dolayı başka bir şehre alınacağı öğrenildi.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) resmi internet sitesinde yarışların yapılacağı yer olarak hala Ereğli gözükse de, katılım payının ödenmemesi bu yarışların başka bir il ya da ilçeye kaymasına neden olacak.
Yarışların yapılmaması ilçeye hem tanıtım hem de ekonomi anlamında ciddi kayıp yaşatacağı belirtiliyor. Yarışlara katılacak olan 39 araç ile birlikte, yarışların bir gün öncesinde birçok aracın katılacağı Drift yarışları ve klasik otomobil yarışlarının da kaybedilmesi söz konusu.
MADDİ KAYIP ÇOK FAZLA!!
Bundan kısa süre önce Aydınlar Subaşı köylerinde yapılan ve 1180 aracın geldiği ve izleyici olarak 10 bin kişin geldiği PİCK-UP FEST etkinliğinde ilçeye ciddi ekonomik girdi sağlanmış, tırmanma rallisinde ise bu girdiğini en az 50 katının katılım sağlayacağı bekleniyordu.
KAYBEDİLEN SADECE..!
27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Tırmanma Rallisinin gerçekleştirilememesi, seneye yine Ereğli’ de yapılması planlanan Avrupa Ralli Şampiyonasının da kaybedileceği ifade edildi. Avrupa Ralli Şampiyonasında ilçeye milyonlarca lira girdi ve milyonlarca insanın da gelmesinin önüne engel çekilmesine neden olduğu ifade edildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 11 saat 34 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
21 saat 46 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 9 saat 47 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 6 saat 14 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 40 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 5 saat 15 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 11 saat 8 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 19 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 8 saat 41 dakika önce KAZA ; 2 YARALI