Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARGILANIYOR!..

 YARGILANIYOR!..

 Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde, iÅŸlettiÄŸi kahvehanede sigara içtiÄŸi gerekçesiyle baÅŸlayan tartışma sonucu Nevzat Temel’i öldürdüğü iddiasıyla "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki ikinci duruşmaya tutuklu sanık Uğur Cem Aygün ile mağdur yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Aygün, savunmasında, olaydan üç gün önce maktul Nevzat Temel’in iÅŸletmiÅŸ olduÄŸu kahvehaneye geldiÄŸini belirtti. 

Temel’e kapalı alanda sigara içmenin yasak olduÄŸunu ve daha önce ceza yediÄŸini hatırlattığını ifade eden Aygün, ÅŸunları kaydetti:

"Bunun üzerine Nevzat, ’yemiÅŸim senin cezanı’ diyerek küfürler etti. Daha sonra kendisini kahvehaneden dışına çıkardılar. Bana, ’bu böyle kalmayacak, bunun hesabını sana soracağım’ dedi. Bir gün sonra tekrar kahvehaneye geldi. Oyun oynanırken bir tartışma oldu. Bu tartışma sırasında maktul Nevzat küfürlü konuÅŸmaya baÅŸladı. Ben de mekan sahibi olarak kendisini uyardım. Kendisine, ’geçen gün de problem çıkarttın. Bir daha gelme’ deyince bana küfürlü konuÅŸtu. Belinden silahını çıkartmaya çalıştı. Ancak orada bulunan tanıklar araya girdiler."

Sanık Aygün, ertesi gün maktulün kahvehaneye doÄŸru geldiÄŸini görünce, kendisiyle sorunu çözmek için konuÅŸmak istediÄŸi dile getirerek, "Bana, ’ÅŸimdi seni arkadaÅŸların kurtarsın bakalım’ deyince ben de silahımı çıkartarak korkutmak amacıyla yere doÄŸru ateÅŸ ettim. Ancak, düştüğünü görünce paniÄŸe kapıldım ve olay yerinden kaçtım." dedi.

Söz verilen maktulün babası Hasan Temel de silahı oÄŸluna sanık Aygün’ün sattığını iddia ederek, "OÄŸlumda bu silahı olaydan 3 gün önce bir baÅŸkasına satmıştır. Sanık Aygün, oÄŸlumu üzerinde silah olduÄŸunu düşünerek vurmuÅŸtur." diye konuÅŸtu.

Mahkeme heyeti, sanık Aygün’ün tutukluluk halinin devamına karar vererek, diÄŸer tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruÅŸmayı erteledi.

Kilimli’de, geçen 28 Åžubat’ta, Nevzat Temel (34), UÄŸur Cem Aygün ile  aralarında çıkan kavgada tabancayla başından ve belinden yaralanmış, kaldırıldığı Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezinde müdahaleye raÄŸmen kurtarılamamıştı. Savcı, olayla ilgili tutuklu yargılanan sanık Aygün hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası talep etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo