Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARTALKAYA’DA KAR, FETHİYE’DE GÜNEŞ

KARTALKAYA’DA KAR, FETHİYE’DE GÜNEŞ

Hafta sonu tatili için Kartalkaya Kayak Merkezi’ni tercih edenler kar topu oynarken, hava sıcaklığının 20 derece olduğu Fethiye’ye gidenler ise güneşlenip, denize girdi.

Türkiye’nin başlıca turizm merkezleri arasında yer alan Kartalkaya ve Fethiye’de, tatilciler aynı gün iki ayrı mevsimi yaşadı.

Kasım sonu itibarıyla kar yağışının başladığı Kartalkaya’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kayak merkezine gelenler, kar topu oynadı, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Merkezdeki bir otelin yönetim kurulu başkanı Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının turizmcileri sevindirdiğini söyledi.

Ergül, bu sezon yaklaşık 250 bine yakın tatilcinin Kartalkaya’ya gelmesini beklediklerini kaydetti.

Hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı 23 derece 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ise güneşli havayı fırsat bilenler kasım sonunda denize girdi.

İki gündür etkili olan yağışların ardından, hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü ilçede vatandaşlar Belcekız Plajı’nı tercih etti. Bazı vatandaşlar kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde kitap okudu.

Macera tutkunları ise bin 900 metrelik Babadağ’dan yamaç paraşütü uçuşu yaparak, Ölüdeniz’in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı görme fırsatı buldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo