16 o C Kdz. Ereğli

KARNELERİ VERİLDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Eğitim 5 yıl 3 ay 18 gün 23 saat 47 dakika önce 1130

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de yaptırdığı okulda, karne alan öğrencinin kendisine verdiği resmi aldıktan sonra duygulanan hayırsever Nurdan Oğuz, “okul yapmaya devam” dedi.
2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne heyecanı yaşadı. 5 Şubat’ta açılışı yapılan 665 öğrencinin eğitim ve öğrenim gördüğü Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’nda tören gerçekleştirildi.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, 1-E şubesinde gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, hayırsever çifte teşekkür ederek, “siz burada bu güzel sınıflarda iyi eğitim görüyorsanız bunda en büyük katkı buradaki değerli Oğuz ailesinin. Hem bu okula katkılarından dolayı hem de aynı yardımlara devam etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biraz sonra karnelerinizi dağıtacağız. Hepinize iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum” dedi.
OĞUZ ÇİFTİ, “SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”
Hayırsever Nurdan Oğuz da konuşmasında çocukların ara tatillerini çok güzel geçirmeleri dileğinde bulunarak, “ders çalışmayın ama mutlaka her gün tekrarınızı ve okumanızı yapın. Bol bol eğlenin, oynayın. Yeni dönemde enerji ile tekrar derslerinize başlayın. Hep güzellikler sizinle olsun. Sizi yetişmiş, büyümüş görmek bizim en büyük idealimiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” deyi konuştu.
Ahmet Orhan Oğuz da çocuklara iyi bir tatil geçirmelerini söyledi ve “hep okuyun” öğüdünde bulundu.
ÖĞRENCİ, RESİM HEDİYE ETTİ
Törende daha sonra karne dağıtımına geçildi. Bu sırada Nehir Bektaş adlı öğrenci, kendi çizdiği ve üstünde Nurdan Teyze (Nurdan Oğuz), Ahmet Abi (Ahmet Oğuz) ve İsmail Abi (İsmail Çorumluoğlu) yazan resmi hayırsever çifte hediye etti. Duygulandığı görülen Nurdan Oğuz; “bu da benim karnem” diyerek mutluluğunu ifade ederek “okul yapaya devam” dedi.
Bugün yarıyıl tatiline başlayan öğrenciler 4 Şubat'ta tekrar sınıflardaki yerlerini alacaklar.

KARNELERİ VERİLDİ

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 13 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 1 saat 14 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 21 saat 41 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 20 saat 42 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 15 saat 49 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 11 saat 19 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 12 saat 44 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 16 saat 19 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
7 gün 8 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 32 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!