Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR!..

KARLA MÃœCADELE SÃœRÃœYOR!..

Karla mücadele konusunda bir kriz masası oluşturan Karadeniz Ereğli Belediyesi, çalışmaları kapsamında tüm müdürlüklerini seferber etti. 24 saat görev başında olan ekipler, kapalı yolları açıyor, tuzlama çalışması yapıyor, çarşı içlerini ve merdivenleri temizliyor, hastaları, yaşlıları ve hamile bayanları evlerinden alıp hastanelere ve gideceği yere götürüyor.

Kriz Masası’nın başında bulunan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun, çalışmaları ÅŸu ifadelerle özetledi:

Kdz. EreÄŸli’yi birkaç gündür etkisi altına alan yoÄŸun kar yağışıyla mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyemiz,  Ä°tfaiye, Zabıta, Su iÅŸleri, Fen Ä°ÅŸleri, Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğümz ve Çözüm Masası’ndan oluÅŸan 50 kiÅŸilik ekibimiz ve 14 adet kar küreme, greyder ve iÅŸ makineleri ile 24 saat görev başında.

Diyaliz tedavisi gören vatandaşlarımız ile hamile bayanlarımız, belediyemize ait 4x4 araçlar ile evlerinden alınarak gerekli tedavileri yaptırıldıktan sonra tekrardan evlerine bırakılıyor. Yapılan bu hizmetler sonucunda tedavi gören vatandaşların mutlu oldukları görünce bizler de mutlu oluyoruz.

Ä°lçemizi üç gündür etkisi altına alan yoÄŸun kar yağışında ummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ana yol güzergâhları ile birlikte mahalle aralarında da yapılan kar temizleme çalışmaları vatandaÅŸlarımızın beÄŸenisini kazanıyor.

Hasta vatandaşlarımızın yardımına köylere dahi gidilerek tedavileri için gerekli sevk ve taşıma hizmetleri sunuyoruz. Kar yağışının başladığı günden itibaren 52 vatandaşımıza diyaliz ve sağlık kuruluşlarına sevk ve taşıma sağladık.

Ekiplerimiz ÅŸehrin ana güzergâhları ile birlikte mahalle aralarında yoÄŸun bir çalışma tempou içindeler ve bu arkadaÅŸlarımız üç gündür evlerine gitmiyor, belediyemize ait ÅŸantiyede oluÅŸturulan kriz masasının dinlenme bölümünde 2-3 saatlik dönüşümlü uykuları alarak hizmet vermeye devam ediyorlar.

Kar temizleme çalışmalarının yanında vatandaşlarımızdan gelen taleplerin hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmesi hedefliyoruz.

Çalışmalarımız kar yağışının bitimine kadar devam edecektir. Ä°lçe halkımız da ekiplerimize destek veriyorlar. Özellikle esnafımızın dükkânlarının önlerini temizleyerek çalışmalarımıza katkı saÄŸlamalarına teÅŸekkür ediyorum. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo