13 o C Kdz. Ereğli

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 3 ay 26 gün 6 saat 12 dakika önce 1937

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de, hafta sonundan itibaren özellikle yüksek kesimlerde olumsuz etkisini gösteren kar yağışına karşı belediye birimlerinin de mücadelesinin sürdüğü bildirildi.
İlçenin Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “güzel şehrimin güzel insanları” diye seslenerek sosyal medyada yaptığı açıklamada, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi mevkisinde tuzlama çalışması yaptıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Kar yağışı ilçemizin yüksek kesimlerinde etkisini sürdürüyor. An itibari ile ekiplerimiz Hastane bölgesinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Özellikle araçlarında yaz lastiği bulunan sürücülerimizden ricam, her hangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için kış lastiği kullanmalarıdır.
16 iş makinemiz hazır, stokta 1200 ton tuzumuz var. Özelikle Diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalar ile ilgili gelecek ihbarlara karşı gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Bu tür ihbarlara itfaiye ve zabıtaya ait 4x4 araçlarla müdahale edilecek, hastalar evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra, tekrar evlerine bırakılacak. Her türlü istek ve şikayet ‘Alo 153 Zabıta’ hattına yapabilir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 13 saat 54 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 5 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 12 saat 7 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 9 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 3 saat önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 35 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 13 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 8 saat 34 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 11 saat 1 dakika önce KAZA ; 2 YARALI