Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI..

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI..

Kdz.Ereğli Belediyesinin bölgemizde etkili olan kar yağışına karşı mücadelesi sürüyor. İlçenin 600 km.lik yol ağında gece saatlerinden itibaren seferber olan ekipler, yolları kardan temizliyor, ihtiyaç olan bölgeleri tuzluyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi  ilçemizi yeniden etkisi altına alan kar yağışına karşı mücadele çalışmalarını tüm ekipleriyle seferber olarak  sürdürüyor.

Ana arterler dahil, 31 mahallesiyle birlikte ilçenin 600 km.lik yol ağını açık tutmak için ikisi aynı zamanda tuzlama yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iş makinesi ve 2 greyder ile gece yarısından itibaren çalışmalarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde ise tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

’Alo 153 Zabıta’ hattına gelen ihbarlarda anında değerlendirilerek, İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğüne ait 3 adet 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalar 24 saatlik süre içinde evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılıyor.

Yetkililer, kar yağışının etkisini hafta sonu da göstereceği düşünüldüğünden, sürücülerin kar lastiksiz araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda uyardılar. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo