Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARI KOCAYA OTOMOBİL ÇARPTI !

KARI KOCAYA OTOMOBİL ÇARPTI !

Bozhane kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen iki kişiye otomobil çarptı.


 

Kaza, ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yaya geçidinden yolun karışına geçmek isteyen Sabri (69) ve Gülseren Kaşmer (69) çiftine Emirhan D. (21) nin kullandığı 67 LR 749 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan çiftin yardımına vatandaşlar koşarken, olay sırasında o bölgede bulunan polis ekipleri Acil Durum Merkezini arayarak ambulansa haber verdi.

Ä°KÄ°SÄ°DE BÄ°RBÄ°RÄ°NÄ°N DURUMUNU SORDU…

Kazada yaralanan Gülseren KaÅŸmer eÅŸi Sabri KaÅŸmer’in durumunu merak ederek başında bekleyenlere Sabri KaÅŸmer’de eÅŸi Gülseren KaÅŸmer’in durumunu kendisi ile ilgilenenlere sordu. VatandaÅŸların telkini ile sakinleÅŸen çift, olay yerine gelen saÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. 42 yıllık evli oldukları öğrenilen KaÅŸmer çiftinin durumlarının ağır olduÄŸu ve tedavilerine baÅŸlandığı öğrenildi.

SÃœRÃœCÃœ GÖZYAÅžLARINA BOÄžULDU…

Kazada aracı kullanan Emirhan D. yanına gelen arkadaÅŸlarına yaralıların durumunu sorarken gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. ‘Adam hareket etmiyor abi’ diyerek gözyaÅŸlarını tutmayan Emirhan D. ekip aracına alınarak ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KARI KOCAYA OTOMOBİL ÇARPTI !

Bozhane kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen iki kişiye otomobil çarptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
gülücük4
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo