Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARDEŞLERİNE KUCAK AÇTILAR

KARDEŞLERİNE KUCAK AÇTILAR

Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, kardeş okul Çayırlı Şehit Madenciler İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere gıda ve kırtasiye setleri ile gitti.

 Okul Müdürü Salih Çeliksoydan, Okul Aile BirliÄŸi BaÅŸkanı Zeynep Göksel, Aile BirliÄŸinden Berna AtaoÄŸlu, Öğrenci Temsilci Sorumlu Öğretmeni Feriha Yener, Sosyal YardımlaÅŸma kulübü Öğretmeni AyÅŸegül Yağız, Öğrenci Meclis temsilcisi Berk Göksel ve öğrenciler, gıda ve kırtasiye setlerini Okul Müdürü Saygın Türk ve Okulun öğretmenlerine teslim etti.

MECLÄ°S BAÅžKANINDAN TEÅžEKKÃœR

Öğrenci Meclis BaÅŸkanı Berk Göksel,  projenin kabul görmesinin ardından, kırtasiye ve gıda setlerini 20 kiÅŸilik öğrenci temsilcileriyle yaklaşık 2 hafta içinde hazırladıklarını belirterek bu süreçte kendilerini destekleyen herkese teÅŸekkür etti.

“AMACIMIZ YARDIMLAÅžMA BÄ°LÄ°NCÄ°NÄ° SAÄžLAMAK”

Okul Müdürü Salih Çeliksoydan ise, “Kdz. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi olarak kardeÅŸ okul k seçtiÄŸimiz Çayırlı Åžehit Madenciler Ä°lkokuluna 30 paket gıda ve 30 paket kırtasiye seti yardım kampanyası ile sosyal sorumluluk projesi kampanyasını baÅŸlattıklarını belirterek, “ Amacımız öğrencilerde yardımlaÅŸma bilincini geliÅŸtirilmek,  tüm paydaÅŸların sosyal sorumluluk üstelenmesini saÄŸlamaktı.” dedi.

 10 gün süren kampanya da, Öğrenci Meclisi, Okul Aile BirliÄŸi, Sosyal YardımlaÅŸma Kulübü ve Ä°zcilik Kulübünün üstün bir çalışma örneÄŸi sergilediÄŸini söyleyen Çeliksoydan, “ Bizlere bu yolda destek veren herkese sonsuz teÅŸekkür ediyorum.  Kdz. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi olarak, sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceÄŸiz” ” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo