Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kardeşinin katilini bıçakladı!.

Kardeşinin katilini bıçakladı!.

Kardeşinin katilini bıçakladı


Zonguldak'ta bir kiÅŸi sokakta karşılaÅŸtığı kardeÅŸinin katilini bıçakladı. 
Edinilen bilgiye göre olay, FevzipaÅŸa Caddesi'nde yaÅŸandı. Ä°ddialara göre Sezer C. (41); Necdet S.'nin 2008 yılında kardeÅŸi M.S.'yi öldürdü. Serkan C. olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Serkan C. cezasının ardından tahliye edildi. Serkan C.'nin cezaevinden çıktığını öğrenen Necdet S., sokakta Serkan C. ile karşılaÅŸtı. Ä°ddialara göre bir süre Serkan C.'yi takip eden Necdet S., cebinden çıkardığı bıçakla Serkan C.'yi bıçakladı. Başından, omzundan ve vücudunun çeÅŸitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Serkan C., önce bir süre kaçmaya çalıştı. Ancak yaklaşık 150 metre kaçtıktan sonra olduÄŸu yere yığıldı. 
Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri yaralı Serkan C.'yi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduÄŸu öğrenilen Serkan C. ameliyata alındı. 
Gözaltına alınan Necdet S. ise olay yerine gelen ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Serkan C.'nin ise hastanedeki ifadesinde, "Beni takip etti. Kelebek tarzı bıçaktı. Daha sonra beni bıçakladı" dediÄŸi öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo