Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARDEŞ KULÜP !

KARDEŞ KULÜP !

Kasımpaşa ile Ereğli Belediyespor kardeş kulüp oluyor.


Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın bilgi ve olurları ile Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın tesislerini ziyaret eden Kdz. Ereğli  Belediyespor Yönetimi İstanbul’dan güzel izlenimler ve  kazanımlar ile döndü

 

Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Özkan Özyiğit,  Futbol Şubesinden Sorumlu As Başkan Deniz Koca, Futbol Şube Sorumlusu Sercan Demir, Erkek Futbol Alt Yapı Sorumlusu Fatih Çapar ve Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın tesislerini ziyaret etti.

Burada Kasımpaşa CEO’su Serkan Reçber tarafından ağırlanan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Reçber’e, Belediye ve Kulüp Başkanımız Halil Posbıyık’ın selamlarını iletirken takımımızın formasını hediye etti.

Reçber,  Kdz.Ereğli ve Kdz.Ereğli Belediyespor’un gönlünde her zaman farklı bir yerde olduğunu belirterek, ziyareti  Kasımpaşa ile Kdz.Ereğli Belediyespor’un kardeş kulüp olması için ilk adım olarak değerlendirdi.

Reçber,  “İki takımın sezon takviminin uyması halinde sezon öncesi hazırlık maçı planlaması yapabiliriz. Bundan mutluluk duyarız. Ayrıca oyuncu desteği, olası sakatlıklarda tedavi süreçlerinin takibi, genç oyuncuların gelişimi ve alt yapı oyuncularının takibi, yetenekli alt yapı oyuncularının tesislerde misafir edilmesi ve Kasımpaşa alt yapı direktörlüğü ile bilgi alışverişi gibi konularda her zaman yanınızdayız. En yakın zamanda Ereğli’ye gelerek, hem değerli Başkanımız Halil beyi, hem de kulübümüzü ziyaret edeceğim.” dedi.

Ziyaretin bir bölümüne Antrenörümüz İsmail Aksu’da katıldı.

Yönetim Kurulumuz gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Reçber ve Kasımpaşa Kulübüne teşekkür etti.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo