Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

KARAYOLU ULAÅžIMA KAPANDI

EreÄŸli ile Kandilli beldesi arasındaki karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kentte etkili olan sağanağın ardından Ereğli-Kandilli karayolunun Keşkek mevkisinde heyelan meydana geldi. Toprak ve kaya parçalarının döküldüğü yol ulaşıma kapandı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan yağışlar nedeniyle beldenin bazı noktalarında toprak kaymalarının yaşandığını söyledi.

EreÄŸli ile Kandilli beldesini birbirine baÄŸlayan alternatif yolda meydana gelen heyelan nedeniyle yol giriÅŸ ve çıkışlarının kapatıldığını belirten Aydın, "Bize heyelanın bildirilmesinin ardından olay yerine geldik. Jandarma ile belediye ekiplerimiz heyelan altında araç bulunup bulunmadığını kontrol etti. Çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Ä°l Özel Ä°dareye durumu bildirdik. Sabah saatlerinde iÅŸ makineleriyle karayolunu yeniden ulaşıma açmak için çalışma baÅŸlatılacak" diye konuÅŸtu. 

Bu arada, EreÄŸli’ninAkarca Mahallesi Kız Kapısı Caddesi’nde 3 katlı metruk binadan caddeye molozlar düştü. Polis ekipleri güzergahı trafiÄŸe kapattı. Yol, EreÄŸli Belediyesi ekiplerinin molozları kaldırmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo