Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARADUMAN - BAŞKAN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

KARADUMAN - BAŞKAN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Ereğli Belediyespor A Takımı Teknik Direktörü İbrahim Karaduman Başkan Posbıyık`ı ziyaret etti.


Kdz. EreÄŸli Belediyespor A Takımı Teknik Direktörü Ä°brahim Karaduman ve teknik ekibi, BaÅŸkan Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette BaÅŸkan Posbıyık; “ Felaketin ve siyasetin olduÄŸu bir ortamda geldiniz. Ama tanıyorum sizleri. Güzel ÅŸeyler duyuyorum hakkınızda. Çok mutlu oldum sizleri tanıdığım için.”ifadelerinde bulundu. 

BAÅžKAN POSBIYIK; BÄ°R RUH VERDÄ°NÄ°Z SAÄžOLUN

BaÅŸkan Posbıyık ziyarette yaptığı konuÅŸmada; “Bir ruh verdiniz, saÄŸ olun. Tabi hep beraber, yönetimle beraber, sizlerle beraber. Siz geldikten sonra EreÄŸli’de dalgalanma oldu saÄŸ olun. Çok memnun oldum. Böyle mutsuzluÄŸa kapılırken, umuda gitmek çok güzel bir ÅŸey. BaÅŸarılarınız için tebrik ediyorum sizleri. ArkadaÅŸlarımın bana verdiÄŸi bilgiye göre kondisyon da arttı diyorlar. Ben son zamanlarda çok yoÄŸunum. Bir de grip oldum bunun üzerine hala atamadım. Hep hakkınızda haber alıyorum ama, maalesef iletiÅŸim kuramadık hatta Halil Bey’e bugün dedim; “Hayırlı olsun diyemedik çocuklar için, birisini kaybetmiÅŸler…” Paylaşıyorum acınızı…  Bu arkadaÅŸlar, yönetim kurulu muhteÅŸem bir yönetim kurulu. Bütün imkanlarını kullanıyorlar. Türkiye’nin ekonomik durumu iyi olmadığı için sıkıntılı anlar yaÅŸanıyor. Allah’a şükür hepsini de aşıyorlar. SaÄŸ olsunlar. Sizden gayret bekliyoruz. Åžampiyonluk bekliyoruz.”

TEKNİK DİREKTÖR KARADUMAN; O 4 MAÇ, 12 MAÇIN HABERCİSİ

Kdz.EreÄŸli Belediyespor Teknik Direktörü Ä°brahim Karaduman; “BaÅŸkanım biz geldiÄŸimizde, herkes de inanç vardı. Yönetimde de, taraftarlarda da… Ama takım bayağı da bir gerideydi. 11 puan gibi bir fark vardı. Ben ilk konuÅŸtuÄŸumda, bana inanmak istemiÅŸlerdir ama belki de içlerinden “hayalperest” bile demiÅŸ olabilirler. Genç ve hayalperest demiÅŸ olabilirler, ama en azından o 4 maç ta, ikinci yarıdaki 12 maçın habercisi olacak inÅŸallah. 12 maçı da kazanacak bir ekibiz. Ekstra takviyeler yapmıyoruz. Yönetim kurulumuza söylüyoruz, bir gün en fazla iki günde bazı oyuncular oldu. Hemen bitiriyoruz. Takımda eksik bölgeler vardı bazı bölgeler alternatifsizdi. Bir de genç oyuncularla ilgili biraz sayımız da azdı. Onu hemen çoÄŸalttık. Ä°yi gidiyor, belki 1 veya 2 oyuncu da yol üzerinde, çok iyi birisi denk gelirse deÄŸerlendiririz. Yoksa ÅŸu andaki mevcut kadro da bizi inÅŸallah o sizin 22 yıllık özleminize, bizi de hayatımızdaki en iyi kariyer baÅŸlangıcıyla buraya baÄŸlayacak. Bizim hedefimiz ÅŸu; biz eÅŸimle bu kadar kritik dönem geçirirken, hayalimiz böyle bir kaos ortamında iken, sıkıntı yaÅŸarken, onunla yine de inÅŸallah çocuÄŸumuz 3-4 aylık olduÄŸunda, ÅŸampiyonluk turu atmaya geliriz dedik. Ben oyuncuları da çok inandırmaya çalışıyorum. Ben inanıyorum çünkü, geldiÄŸimde de inanıyordum 11 puan varken..  Åžimdi 5 puan fark var. O yüzden de biz çok çalışıyoruz ve daha fazla çalışacağız. En çok çalışanın hak ettiÄŸini almasını isteyen biri olarak, herkesten fazla çalışmaya devam edeceÄŸiz” dedi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo