Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KARADENİZ EREĞLİ’DE DENİZCİLİK EĞİTİMİ KURSU

KARADENİZ EREĞLİ’DE DENİZCİLİK EĞİTİMİ KURSU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde faaliyet gösteren Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Denizcilik EÄŸitimi Kursları verileceÄŸi bildirildi. 
Edinilen bilgiye göre, kursların 2 Ağustos Perşembe günü başlayacağı belirtildi. Kurslarda STCW eğitimi, birleştirilmiş gemi güvenlik eğitimleri, ileri yangınla mücadele eğitimi, gemici eğitimi, yağcı eğitimi, yat kaptanlığı eğitimi, balıkçı gemisi kaptanlığı veya tayfası eğitimlerinin verileceği ifade edildi.
Bu eÄŸitimlerden uygulamalı gemici eÄŸitiminin 2 AÄŸustos da baÅŸlanılacağı, kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin ise okula baÅŸvuru evrakları ile birlikte gelmeleri gerektiÄŸi duyuruldu.  
Güverte sınıfı tayfası olarak gemici ehliyetine sahip kiÅŸilerin; uzun sefer ve yakın kıyısal sefer ile liman seferi yapan yük ve yolcu gemilerinde birinci sınıf güverte tayfası olarak, Kabotaj ve liman seferlerinde 18 groston’dan küçük ticari yatlarda yat kaptanı yerinde kaptan olarak, ticari sürat motorları ile 18-50 groston arasında ticari yatlarda gemici olarak çalışabilecekleri kaydedildi.
Kurslarla ilgili olarak ayrıca http://headml.meb.k12.tr wep adresinden ayrıntılı bilgi edinilebileceÄŸi vurgulandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo