13 o C Kdz. Ereğli

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Söylemleri, tavırları ve bazı tutumları ile siyasetin renkli isimleri arasında gösterilen AK Partili Yusuf Kalay, “Ginger” ile geldiği Meclis Toplantısı’nda yine ilgi çekti.

Siyaset 5 yıl 6 ay 29 gün 21 saat 44 dakika önce 2127

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin 2018 yılana ait Meclis Toplantılarından Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın İlk Oturumu, Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.
Atatürk Kültür Merkezi çok amaçlı salondaki toplantıda gündem dışı konuşan Uysal, rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan CHP İlçe Başkanı aynı zamanda Meclis’te gurubu bulunan partinin sözcüsü Sertan Ocakçı’ya “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Ardından gündem maddelerinden bazıları okundu. Mülkiyeti belediye ait taşınmazın, Köseler mahallesi muhtarlığına geçici olarak tahsisi ile yine mülkiyeti belediye uhdesindeki Erdemir Ofis Yolu üzerindeki taşınmazların 3 sivil toplum kuruluşuna geçici tahsisi konusu, ilgili komisyonlara havale edildi. Uysal, Meclis 2’nci Oturumunun yarın (4 Ekim) yapılması üzere ilk oturumu kapattı.

GİNGER KULLANDI, PARK SORUNA DİKKAT ÇEKTİ
Öte yandan, ilçe siyasetinin renkli ismi AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Kalay’ın Meclis Toplantısı’na geliş şeklide renkli oldu. Kalay’ın ‘Ginger’ adı verilen 3 tekerlekli motorlu araç ile AKM’ye geldiğini görenler, şaşkınlığını gizleyemedi. Kalay ise “tavsiye ederim. Ginger ile geldim. Park sorununu böyle çözeceğiz” dedi.

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 23 saat 31 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 14 saat 43 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 21 saat 44 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 18 saat 48 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 18 saat 22 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 12 saat 37 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 5 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 17 saat 12 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
18 saat 11 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 20 saat 38 dakika önce KAZA ; 2 YARALI