9 o C Kdz. Ereğli

KAR YAĞIŞI VE KAZA !.

Kar yağışının da etkisi ile bir anda kayarak yoldan çıkan hafif ticari araç önce bariyerlere ardından da kamyona çarptı.

Gündem 4 yıl 2 ay 26 gün 9 saat 52 dakika önce 1237

Haberi Paylaşın

Kar yağışının da etkisi ile bir anda kayarak yoldan çıkan hafif ticari araç önce bariyerlere ardından da kamyona çarptı. Kazada 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza, DüzceTEM otoyolu Büyük Melen mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İstanbul'dan Ankara istikameti gitmekte olan Ufuk Yıldırım idaresindeki 17 DH 142 plakalı hafif ticari araç, kar yağışı nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Ardından hafif ticari araca Ali Can Bahar idaresindeki 06 REP 36 plakalı kamyon çarptı. Kazada hafif ticari araç içinde bulunan yolcular sıkıştı. Bu esnada Ankara istikametine seyir halinde olan Murat Abanoz idaresindeki 34 PJ 8980 plakalı otomobil, kaza yapan araçlarla çarpmamak için direksiyonu kırınca ona da araç taşıyan bir tır çarptı. İki arı trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsü Ufuk Yıldırım ile araç içerisinde bulunan Asım A., Necmettin İ. ve Barış Kaan B. yaralandı. Yaralılar Düzce itfaiye müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile araç içerisinde çıkarılarak Düzce’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan kamyon sürücüsü Ali Can Bahar, "Araç yukarıda kaymaya başladı. Ben kurtarmaya çalıştım ancak kurtarmadım” dedi.

Kaza nedeniyle bir süre yol Ankara istikametine tek şeritten verilirken araçların kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 8 saat 43 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 5 saat 10 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 4 saat 11 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 10 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 23 saat 18 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 18 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 7 saat 37 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 23 saat 48 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 8 saat 48 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !