Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları ile birlikte yaptığı saha gezisi sırasında, Halk Otobüsüne binerek yolculuk yapan Uysal, toplu taşıma araçlarının hareketlerini izleyen merkezde de yetkililerden bilgiler aldı.

Kar yağışı ile mücadelenin sürdüğü EreÄŸli’de gün boyunca saha ziyaretleri yapan BaÅŸkan Uysal, son 36 saatte “Kriz Masası” na 714 ihbar geldiÄŸini ve gelen ihbarların kısa süre içinde deÄŸerlendirilerek gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Söz konusu zaman diliminde ekiplerin kar küremenin yanında buzlanmaya karşı 200 ton tuz kullandığını söyleyen Uysal, çalışmaların 26 araç ve 205 personel ile aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. Ã–nceliÄŸin ana arterleri açık tutmak olduÄŸunu belirten Uysal, her türlü ÅŸikâyetin 333 1 153 numaralı telefona yapılmasını istedi.

HALK OTOBÜSÜ İLE YOLCULUK YAPTI

Başkan Uysal saha ziyareti çerçevesinde halk otobüsüne de bindi. Bu tür zamanlarda toplu taşıma araçlarının tercih edilmesini isteyen Uysal, araçlarda yolculuk yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Uysal ayrıca , ilçede toplu taşımacılık yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek, araçların hareketlerini kontrol eden merkezde yetkililerden bilgiler aldı.

KAR YAĞIŞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo