Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kar küreme aracı devrildi!

Kar küreme aracı devrildi!

Zonguldak`ta kar küreme aracı devrildi


Zonguldak-İstanbul karayolunun Ereğli kesiminde karayollarına ait kar küreme aracı devrildi.
Edinilen bilgiye göre, yüksek kesimlerinde kar yağışı dün geceden bu yana devam ediyor, olumsuz etkisini gösteriyor. Kar kalınlığı bazı noktalarda 20 santimetreye kadar ulaşırken, jandarma ve polis ekipleri Zonguldak ve EreÄŸli giriÅŸinde kontroller yaparak kış lastiÄŸi ve zinciri bulunmayan araçların geçiÅŸine izin vermiyor. Zonguldak ve EreÄŸli giriÅŸinde ağır tonajlı araçlar ise uzun kuyruklar oluÅŸturuyor. 
TÃœM UYARILARA RAÄžMEN!!!
Polis ve jandarmanın tüm uyarı ve kontrollerine raÄŸmen yola çıkan bazı araçlar yolda kaldı. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Sücüllü köyü yol ayrımında ise kar küreme aracı kaza yaptı. Ãœzerine gelen tırdan kaçmaya çalışan kar küreme aracı, yolun ortasındaki kanala devrildi. Kazada yaralanan olmazken, yoldan çıkan bazı araçlar da çekici ile kaldırıldı. 
Karayolları ekipleri yolun her iki yönünü de açık tutmaya çalışarak, buzlanmaya karşı tuzlama yapıyor. Zonguldak-EreÄŸli karayolunda kar yağışı yer yer devam ederken, yetkililer sürücüleri zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkmamaları konusunda uyardı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük1
hayran1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo