Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAR-KIŞ DEMEDEN!

KAR-KIÅž DEMEDEN!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu'nun, olumsuz hava koÅŸullarına karşın ilçeye baÄŸlı köylere giderek muhtar ve vatandaÅŸların sorunlarını dinlediÄŸi bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Çorumluoğlu beraberindeki daire müdürleriyle Pembeciler, Gebe, İmranlar, Çayırlı, Abdi, Ketenciler köylerini ziyaret etti, köylerde yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaları masaya yatırdı. Amaçlarını devletin imkanlarını en uç noktaya kadar eşit ulaştırmak olduğunu belirten Çorumluoğlu, şunları söyledi:
"Muhtarlarımız ve vatandaÅŸlarımızın bizlere olan taleplerini dinliyor çözümü noktasında nelerin yapılabileceÄŸine yerinde karar veriyoruz. Tespit ettiÄŸimiz sorunlar belirlenen yatırım programı kapsamında çözümünü saÄŸlayacağız.  Kış ÅŸartları nedeniyle özellikle köylerimizde ulaşımda yaÅŸanan sorunların ortadan kalkması için ekiplerimiz yoÄŸun bir çalışma içerisinde. Sürücülerimizden istediÄŸimiz dikkatli ve kurallara uygun araç kullanmalarıdır. Devletimizin imkanlarını her noktaya eÅŸit mesafede ulaÅŸtırabilmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo