Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAR-KIŞ DEMEDEN!

KAR-KIŞ DEMEDEN!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun, olumsuz hava koşullarına karşın ilçeye bağlı köylere giderek muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Çorumluoğlu beraberindeki daire müdürleriyle Pembeciler, Gebe, İmranlar, Çayırlı, Abdi, Ketenciler köylerini ziyaret etti, köylerde yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaları masaya yatırdı. Amaçlarını devletin imkanlarını en uç noktaya kadar eşit ulaştırmak olduğunu belirten Çorumluoğlu, şunları söyledi:
"Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın bizlere olan taleplerini dinliyor çözümü noktasında nelerin yapılabileceğine yerinde karar veriyoruz. Tespit ettiğimiz sorunlar belirlenen yatırım programı kapsamında çözümünü sağlayacağız.  Kış şartları nedeniyle özellikle köylerimizde ulaşımda yaşanan sorunların ortadan kalkması için ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Sürücülerimizden istediğimiz dikkatli ve kurallara uygun araç kullanmalarıdır. Devletimizin imkanlarını her noktaya eşit mesafede ulaştırabilmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo