13 o C Kdz. Ereğli

KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR!

-KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR- www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 9 ay 30 gün 6 saat 11 dakika önce 3104

Haberi Paylaşın

Kedi ya da köpeklerinin mamalarını almayı ‘son dakikaya’ bırakan hayvan severlerin imdadına Gezer Akvaryum Petshop yetişti. Batı Karadeniz’de ‘ilk’ özelliği taşıyan ‘Alo Mama’ uygulaması ile 7/24 saatlerinde mama evinize kadar getiriliyor.

- - özel haber-

Karadeniz Ereğli’de Gezer Akvaryum Petshop yetkilisi Hatice Çetin, firmanın Ereylin AVM’deki ikinci şubesinde başlatılan uygulamaya ilişkin Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, Alo Mama uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi. Çok yakında ise “web mama”yı da hizmete sunacaklarını anlatan Çetin, “Gezer Akvaryum Petshop olarak Karadeniz Ereğli’de iki yıldır hizmet veriyoruz. Bugün ise Batı Karadeniz Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştirdik. Hayvan sahiplerinin 7/24 arayabileceği ‘Alo Mama’ uygulaması başlattık. Evcil dostlarının maması biten sahipleri, bizi istedikleri saatte arayabilirler. Buna köylerde dahil olmak üzere Ereğli sınırları içindeki adreslere aracımızla gelip mamaları kapılarına kadar teslim ediyoruz” dedi.
BİR BENZERİ DAHA YOK!
Benzeri olmayan uygulama ile olumlu tepkiler aldıklarını, hayvan dostlarının ise memnuniyeti ile karşılaştıklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:
“Bu uygulamayı yapan henüz kimse yok. Bu anlamda Batı Karadeniz’de tek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uygulama çok yeni olmasına karşın, hayvan dostlarından bize iletilen olumlu tepkiler de bizi ayrıca memnun ediyor.
Hizmetlerimiz bu yönde ilerleyecektir. Evlere mama servisi hizmetimizi iki kola ayırdık. Önümüzdeki bir kaç gün içinde açılacak ‘e-ticaret’ sistemimizden de bize ulaşarak “web mama” hizmetini tıklayabileceğiniz gibi “Alo Mama” hattını olan 0533 725 04 11 numarayı günün ve gecenin her saati arayarak bize ‘mamamız bitti’ diyebilirsiniz.”

KAPINIZA KADAR GETİRİYORLAR!

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 14 saat 51 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 10 saat 8 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 7 saat 21 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 42 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 3 saat 57 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 12 saat 4 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 13 saat 11 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 1 saat 15 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 8 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !