KAPANMA TEHLİKESİ !

Ereğli’den yeni Ece’lerin, Ebru’ların, Berna’ların çıkmasının önü kesiliyor.
Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda yetiÅŸen ve ÅŸuanda Fenerbahçe’de oynayan Milli sporcu Ece TürkoÄŸlu ile Galatasaray’da oynayan Milli sporcu Ebru Topçu, TFF’nin organizasyonunda A Milli Takımı’nın yeni formalarını Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Orkun Kökçü ile birlikte tanıttı.
Ancak; EreÄŸli’den Milli Takıma kadar yükselen Kadın Futbolu’nda kentin gururu olan Ece TürkoÄŸlu ve Ebru Topçu ile 32 kadın sporcuyu Milli Takıma taşıyan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle kapanma tehlikesi yaÅŸaması yürekleri sızlatıyor.
Sporseverler ve EreÄŸli seyrediyor, EreÄŸli’de kazançlarına kazanç katan baÅŸta Erdemir, Tat Metal ve Çınar Boru olmak üzere bir çok firma destek olmuyor.
Ailelerinin izin vermemesine raÄŸmen Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın ailelere verdiÄŸi güvenle ellerinden tuttuÄŸu kızlar bugün A Milli Takım formasını tanıtmaya deÄŸer görülmüş birer marka sporcu olmasına raÄŸmen EreÄŸli’nin yazdığı bu hikaye sponsor olması gerekenlerin ilgisizliÄŸi nedeniyle kapanıyor, EreÄŸli’den yeni Ece’lerin, Ebru’ların, Berna’ların çıkmasının önü kesiliyor.
Bugün ulusal basına yansıyan şu fotoğrafa iyi bakın ey sessizler!
Zonguldak’ın Milletvekiliyim diyenler.
EreÄŸli’de kazananlar, laf başına gelince her ÅŸeyi çok iyi bilen spor yorumcuları.
Kdz. EreÄŸli’nin bir markasını siz yok ediyorsunuz.
Hiç mi vicdanınız sızlamayacak!





İlk Yorumu Siz Yazın!