14 o C Kdz. Ereğli

Kanalizasyonda bulunan bebeğin annesi…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kanalizasyonda bulunan ölü bebeğin annesini olduğu öne sürülen şüpheli kişi, emniyete götürüldü. Kadın, tuvalette kanama geçirdiğini, durumunu ise sonradan fark ettiğini söyledi.

Asayiş 5 yıl 9 ay 18 gün 22 saat 58 dakika önce 4555

Haberi Paylaşın

Ömerli Mahallesi’nde bulunan terfi istasyonu girişindeki çalışan belediye işçileri, dün sabah temizlik yaptıkları kanalizasyon çıkışında bir bebek cesedi fark etti. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, savcılığın incelemesinin ardından bebeği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. 15 haftalık olduğu belirlenen bebek kesin ölüm sebebinin anlaşılması için polis tarafından adli tıp kurumuna gönderildi.
Polis özel ekip kurdu...
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından olayın aydınlatılması için özel bir ekip kuruldu. Sabah saatlerinde ilçeye gelen özel ekipteki polisler hastane kayıtlarından düşük tehlikesi olan hamile kadınların listesini alarak inceleme başlattı. Yapılan çalışma sonrasında kendisine ulaşılan D.A.(27) 15 haftalık bebeğini düşürdüğü bilgisini verdi. İddiaya göre D.A., 2-3 gün önce ağrıları artınca annesi N.K. (52) ile hastanenin acil servisine gitti. Burada tuvalete giden kadının kanaması başladı. Genç kadın düşük yaptığını fark etmezken, annesi de sifonu çekti. Hastanede ağrıları kesilen kadın bir süre sonra evine geri döndü. Bebeğini düşürdüğünü sonradan fark eden kadın, çıkan haberler üzerine korkarak durumu kimseye bildiremedi. Yaşananlardan büyük üzüntü duyan talihsiz kadın yakınlarına uzun süredir eşi T.A. (33) ile bebek beklediklerini ancak talihsizlik sonucu bebeğini düşürdüğünü söyledi.
D.A. ile annesi N.K. emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılığın olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 22 saat 49 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 6 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 17 saat 40 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 15 saat 19 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 11 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
22 saat 23 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 20 saat 2 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 16 saat 11 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 21 saat 9 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !