Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kanalizasyonda bulunan bebeğin annesi…

Kanalizasyonda bulunan bebeğin annesi…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kanalizasyonda bulunan ölü bebeğin annesini olduğu öne sürülen şüpheli kişi, emniyete götürüldü. Kadın, tuvalette kanama geçirdiğini, durumunu ise sonradan fark ettiğini söyledi.


Ömerli Mahallesi’nde bulunan terfi istasyonu giriÅŸindeki çalışan belediye işçileri, dün sabah temizlik yaptıkları kanalizasyon çıkışında bir bebek cesedi fark etti. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, savcılığın incelemesinin ardından bebeÄŸi Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırdı. 15 haftalık olduÄŸu belirlenen bebek kesin ölüm sebebinin anlaşılması için polis tarafından adli tıp kurumuna gönderildi. 
Polis özel ekip kurdu...
Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü tarafından olayın aydınlatılması için özel bir ekip kuruldu. Sabah saatlerinde ilçeye gelen özel ekipteki polisler hastane kayıtlarından düşük tehlikesi olan hamile kadınların listesini alarak inceleme baÅŸlattı. Yapılan çalışma sonrasında kendisine ulaşılan D.A.(27) 15 haftalık bebeÄŸini düşürdüğü bilgisini verdi. Ä°ddiaya göre D.A., 2-3 gün önce aÄŸrıları artınca annesi N.K. (52) ile hastanenin acil servisine gitti. Burada tuvalete giden kadının kanaması baÅŸladı. Genç kadın düşük yaptığını fark etmezken, annesi de sifonu çekti. Hastanede aÄŸrıları kesilen kadın bir süre sonra evine geri döndü. BebeÄŸini düşürdüğünü sonradan fark eden kadın, çıkan haberler üzerine korkarak durumu kimseye bildiremedi. YaÅŸananlardan büyük üzüntü duyan talihsiz kadın yakınlarına uzun süredir eÅŸi T.A. (33) ile bebek beklediklerini ancak talihsizlik sonucu bebeÄŸini düşürdüğünü söyledi. 
D.A. ile annesi N.K. emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılığın olayla ilgili olarak baÅŸlattığı soruÅŸturma sürüyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın14
gülücük2
üzgün2
hayran1
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bendecan bendecan

12 Temmuz 2018 - 21:40

3 kez düşük yapmış biri olarak söylüyorum bunu düşük yapıp anlamamasının imkanı Yok böyle bişey olamaz kendilerini aklamak için iyi sallamışlar.

Nazmiye Gürsoy

11 Temmuz 2018 - 12:57

Allah cani anne ile ananeye en büyük cezayı versin inşallah belalardan kurtulamazsın vicdansızlar ahlaksızlar sizi.

Hamide AteÅŸ

11 Temmuz 2018 - 12:53

Ne alaka ya kadın düşük yapacak ama farkında olmayacak anne de sifonu çekecek görmeyecek. Saçmalık bu canından can kopuyor ama sen bunu fark etmiyorsun.hadi fark etmedim neden hastane çalışanlarına bildirmedin çıktın gittin ordan. Allah sizin gibi ruh hastası olanlara evlat nasip etmesin.

Ä°ssmail Saha

11 Temmuz 2018 - 11:42

Ne kadar saçma ya hiç mi fark etmemiş, bide sifonu çekti diyor, bence yalan söylüyorlar.

Songül Serkan Adar

11 Temmuz 2018 - 11:41

Oldu, düşürürken nasıl farketmemiş acaba, çok ilginç!

Ferhan Duvan

11 Temmuz 2018 - 11:40

Pek de inandırıcı gelmedi ama neysee!!!

Cengiz Güzel

11 Temmuz 2018 - 10:24

Ellerıne Saglık Şafak NEGÜZEL ...Takdır ettım Senı...Şahane Başlık...Neynış Sancılanmış Hastahanede VC ye gıtmış...Annesı Sıfaon cekmış.....Inanındırıcı gelmedı Bana...Hastahanede Doktor Varken.....söyleme....Iyı araştırılsın.....Mıllet Cocuk sahıbı Olmak ıcın Can ATARKEN....Kolaymı bu olay.....

Yorum Yazın

Canlı Radyo