Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KANADA’DAN TELEFONLA BAĞLANDI

KANADA’DAN TELEFONLA BAÄžLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, telefonla bağlanarak konuştuğu iftar yemeğinde, ekonomi çevrelerine mesajlar verdi.


ERÄžLÄ°
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nca (ETSO), üyelere iftar yemeÄŸi verildi.
ETSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de gerçekleÅŸtirilen iftarda, konuÅŸma yapmak için çıktığı kürsüde, Kanada’da bulunan TOBB BaÅŸkanı HisarcıklıoÄŸlu’nun telefonda konuÅŸacağını söyledi. Ãœyelere seslenen HisarcıklıoÄŸlu, Türkiye’nin büyüme yolunda olduÄŸunu belirterek şöyle dedi:
YÃœZDE 5 BÃœYÃœDÃœK
“Ãœlkemizde referandum sürecinden sonraya baktığımızda, inÅŸallah önümüzde seçimsiz 2 yılımız var. Bu da ekonomi yoÄŸunluÄŸuna odaklanmak için büyük bir fırsat. Yılın ilk çeyreÄŸindeki yüzde 5’lik büyüme aslında büyük bir baÅŸarı. Yalnız bu büyüme sürecini sürdürmemiz lazım. Ä°ÅŸ dünyası olarak birçok talebimiz Hükümet tarafından hayata geçirildi. Bundan sonraki süreçte de iÅŸ dünyası olarak taleplerimizin hayata geçmesi için hep beraber çalışacağız.”
TETİKER, ÇAĞRIDA BULUNDU
Tetiker ise konuÅŸmasında ’birlik’ vurgusu yaptı, ’beraberlik’ çaÄŸrısında bulundu. Tetiker, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Temelinde insanlık hayatının en fazla zorlandığı sıkıntı çektiÄŸi devrelere baktığında birlik ve beraberliÄŸin kaybettiÄŸi dönemlerde görürsünüz. Bu da en fazla Osmanlı Devleti’nde görürsünüz. Parçalanmasının nedenlerinden en büyüğü birlik ve beraberliÄŸinin bozulmasıdır. Ä°nÅŸallah biz ÅŸu birlikteliÄŸimizi bir prodüksiyon olarak Karadeniz EreÄŸli’mizde de gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz zaman çözemeyeceÄŸimiz sorun, muhatap alamayacağımız hiçbir adam kalmayacaktır.”
Tetiker, kamuoyunda çıkan ’ilçede 40 bin icra dosyası var’ ÅŸeklinde bazı haberlerin, kendilerini yıpratmak için ortaya atılan uydurma haberler olduÄŸunu sözlerine ekledi.

-KATILIM-
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın önceden belli olan programı nedeniyle katılamadığı davete EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut ManioÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Vekili Ayhan Atay, EreÄŸli Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Fatih Camgöz, Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, TOBB Daire BaÅŸkanı Hasan Erbay, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago, Tat Metal AÅž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Akın TatoÄŸlu, Çınar Boru AÅž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Abdurrahman Çınar, Özdemir Boru Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Fevzi Özdemir ile muhtarlar, eski-yeni siyasiler, oda baÅŸkanları, iÅŸadamları ve üyeler katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo