15 o C Kdz. Ereğli

KAN STOKLARI AZALIYOR !.

Ereğli`de bu akşam düzenlenen Kan Bağışı kampanyası Cuma günü de yapılacak.

Gündem 3 yıl 11 ay 27 gün 12 saat 23 dakika önce 3286

Haberi Paylaşın

Zonguldak Kızılay Kan merkezi ve Ereğli Kızılay Şube başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağışı İş Bankası önünde devam ediyor. Çarşamba (BUGÜN) ve Cuma günü devam edecek olan kampanyaya destek verilmesi istendi.

İftardan sonra k an bağışlarının kan bağışlarının kabul edildiğini ifade eden Kızılay Kan Merkezi Doktorlarından Murat Babalık” Bilindiği üzere Ramazan ayında kan bağışlarında oldukça düşüş yaşanıyor. Kan stoklarımızda da sıkıntı yaşanıyor. Bu nedenle Ereğli ilçemizde bu akşam ve Cuma günü iftardan sonra düzenlenen kan bağışı kampanyamıza halkımızdan destek vermesini istiyoruz” dedi.

Düzenlenen kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Kızılay olarak her zaman yardıma hazır olduklarını ancak bu yarımlar sırasında azalan kan stoklarına katkı vermek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade etti. Ciğer açıklamasında “Kızılay olarak Koronavirüs ile ilgili sıkıntılı günler yaşayan ülkemiz ve ilçemizde, yaptığımız yardımlarla halkımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Ramazan kolisi, nakdi yardım, ekmek ve pide dağıtımı ile evlerinden çıkmayan çocuklarımız için hediyelerimizin dağıtımını yaptık. Bunları yaparken diğer yandan da Ramazan ayında azalan kan stoklarının ihtiyacı olan kan bağış kampanyalarımıza da devam ediyoruz. Bu akşam ve Cuma akşamı iftardan hemen sonra Kızılay ekibimiz kan bağışı için İş Bankası önünde bağışları kabul ediyor ve edecek. Halkımızın bu konuda kan bağışı kampanyamıza destek vermesini istiyor ve diliyoruz. Unutmasınlar ki kan bağışında harcanan 15 dakika başkasının ömrüne ömür oluyor” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 1 saat 15 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
11 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 23 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 19 saat 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 18 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 22 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
14 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !