12 o C Kdz. Ereğli

KAN REKORUNA DOĞRU KOŞUYORLAR!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Erdemir İlkokulu’nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında, toplanan bağışlarla rekor kırılmak istendiği bildirildi.

Sağlık 5 yıl 11 ay 22 gün 13 saat 35 dakika önce 738

Haberi Paylaşın

Okul Müdür Yaşar Ciğer, okulun spor salonunda düzenlenen kampanya sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hayat kurtarma isteğinin Ereğli insanın kanında olduğunu söyledi. Geleneksel hale getirdikleri sosyal sorumluluk projenin bu yıl 12’ncisini gerçekleştirdiklerini belirten Çiğer, şu ifadeleri kullandı:
“Kan bağışçılarımız, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte bize destek oluyorlar. Buraya gelmeleri, geçen yıl kırdığımız 434 ünitelik kan rekorunu tekrar geçme çalışması içinde olmamız adına bizi memnun etmiştir.
Bu hafta öğrencilerimiz ile de değişik etkinlikler yaptık. Ama bu özellikle velilerimiz ve çevre paydaşlarımız olan kan bağışçılarının burada bulunmaları hepimizi çok mutlu etmiştir. Bugün sadede bireyler değil sivil toplum kuruluşları da bulunması ayrı bir heyecan katmıştır. Bu anlamda herkese çok teşekkür ediyorum. Kızılay’a ise böyle bir emek içinde güzel bir ortam hazırladıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.”
Ciğer, 20.00’a kadar sürecek kampanyaya ilçe halkını davet ettiğini sözlerine ekledi.
Öte yandan, haber yayına hazırlandığı anda da devem eden etkinlikte, 09.00 ile 13.00 arasında 250 üniteye yakın kan toplandığı öğrenildi.

KAN REKORUNA DOĞRU KOŞUYORLAR!!!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
4 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 7 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 12 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 13 saat 22 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 18 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 17 saat önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !