Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kamyonette sıkışanları kurtarmak için seferber oldular

Kamyonette sıkışanları kurtarmak için seferber oldular

Kamyonetin kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı


Karabük’te kamyonetin kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kiÅŸi yaralandı. Kazada, araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber olundu. 
Edinilen bilgiye göre, Kemal Oyman mevkisinde, Eskipazar istikametinden Karabük istikametine seyir halinde olan Fatih K. idaresindeki 78 AV 583 plakalı kapalı kasa kamyonet, önünde seyreden Hasan A’nın kullandığı 78 BL 540 plakalı kamyona ardından bariyerlere çarptı. Kazada kamyonet sürücü ile yanında bulunan Bülen K. ve Fatih K. sıkıştı. Bu sırada kazayı gören diÄŸer sürücüler araçlarını kenara çekerek kamyonet içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta seferber oldu.
Olay yerine polis, AFAD ve 112 ekipleri sevk edildi. 2 yaralı vatandaÅŸların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılırken, sürücü ise AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. 3 kiÅŸi ile kamyonet kasasında yaralanan Ferhat T. 112 ekipleri tarafından Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Kaza sonrası karayolları ekipleri tarafından yolda temizlik çalışmaları yaparken, polis ekipleri ise kaza nedeniyle kapanan trafiÄŸi kontrollü bir ÅŸekilde ulaşıma açtı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo