Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAMUDA A’DAN Z’YE DEĞİŞİKLİK!.

KAMUDA A’DAN Z’YE DEĞİŞİKLÄ°K!.

FETÖ ile mücadele kapsamında personel alımı, statü, ücret, çok baÅŸlı yönetim baÅŸta olmak üzere sistem açığını kapatmak için yeni adımlar atılıyor. Yeni dönemde "temiz kâğıdıyla memuriyet" dönemi baÅŸlarken, belediyelere personel alımında da merkezi sınav ve güvenlik soruÅŸturması zorunluluÄŸu getirilecek.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında personel alımı, statü, ücret, çok başlı yönetim başta olmak üzere sistem açığını kapatmak için yeni adımlar atılıyor.

Personel alımında "liyakat-sadakat" ön koÅŸul olacak. Güvenlik soruÅŸturmalarında hassasiyet gösterilecek. Belediyelerde terör örgütü üyelerinin yuvalanmalarını önlemek için de kısıtlamalar getiriliyor. Belediyelerde personel alımında da merkezi sınav yapılması, personelin buradan seçilmesi öngörülüyor.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, "A’dan Z’ye kamu çalışanı statülerinin yeniden ÅŸekilleneceÄŸini" açıklarken, belediyelere personel alımında da yeni düzenlemeler geliyor. Sabah’tan Hazal AteÅŸ’in haberine göre, yeni dönemde "temiz kâğıdıyla memuriyet" dönemi baÅŸlarken, belediyelere personel alımında da merkezi sınav ve güvenlik soruÅŸturması zorunluluÄŸu getirilecek.

İHANET EDENİN İŞİNE SON

Yeni dönemde, FETÖ örneğinde olduğu gibi ülkeye ihanet eden memurlar için OHAL düzenlemelerine ihtiyaç duyulmadan gerekli görüldüğünde işine son verilecek düzenlemeler yapılacak.

milliyet.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo